Palvelut

Tilatukku on yritys, jossa hinta laatusuhde on alan parhaimmistoa.

Meillä on laaja valikoima tunnettujen valmistajien sisäkattomateriaaleja ja tarvikkeita, joita toimitamme toimipaikoistamme Helsingistä ja Tampereelta nopeasti ympäri maata. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalvelua urakoiden laskentaan ja suunnitteluun.

Meidät tunnetaan hyvästä palvelusta ja virheettömistä toimituksista, joissa onnistumme huippuosaamisen ja riittävien resurssien ansiosta. Tilatukun henkilökunnalla on vuosikymmenten kokemus sisärakentamisesta niin myynnin kuin tuotannon puolelta.

 

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tilatukun palveluksessa työskentelee viitisentoista alan tinkimätöntä ammattilaista, jotka kehittävät osaamistaan koko ajan. Lisäksi tukena toimii luotettava kumppaniverkosto, jonka kautta onnistuvat niin erikoisosat kuin pintakäsittelyt. Jokainen projekti käydään asiakkaamme kanssa läpi huolellisesti. Autamme asiakastamme valitsemaan kohteeseen ominaisuuksiensa ja ulkonäkönsä puolesta parhaat ratkaisut, jotta lopputulos on tyylikäs ja kestävä. Tarvittaessa teemme myös määrälaskennan ja materiaalilistat, joiden avulla asiakkaamme voi jaksottaa toimitukset oikea-aikaisesti. Teemme jatkuvaa yhteistyötä materiaalitoimittajien kanssa, minkä ansiosta meillä on viimeisin tieto alan uusimmista ratkaisuista.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

VARASTOT

Varastoistamme Helsingistä ja Tampereelta löytyy kattava valikoima sisäkattomateriaaleja sekä väliseinätuotteita, sisältäen levyt, runkotavaran ja yleisimmät tarvikkeet. Asiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta. Asiointi toimipisteissämme on suunniteltu sujuvaksi ja nopea palvelu on meille kunnia-asia.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

KULJETUKSET

Kuljetamme tilaukset pääsääntöisesti omilla autoilla Pääkaupunki ja Tampereen seudulla. Kauemmas lähtevien tilausten kuljetuksista huolehtivat luotettavat kumppanimme. Hyvän kuljetuskapasiteetin ja varastovalikoiman ansiosta pystymme erittäin nopeisiin toimituksiin, usein jo samana päivänä tilauksen saamisesta.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous