Hygiene Advance A

Hygiene Advance A voidaan asentaa myös C3-listajärjestelmällä, kun järjestelmältä vaaditaan alhaisempaa korroosion kestävyyttä.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Labotec Ds

Ecophon Hygiene Labotec Ds on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joissa vähäinen partikkeleiden päästö huonetilaan on tärkeää ja joita joskus nihkeäpyyhitään tai desinfioidaan.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Meditec E

Ecophon Hygiene Meditec E on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joita säännöllisesti desinfioidaan tai puhdistetaan.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene LabotecAir A

Ecophon Hygiene LabotecAir A on seinästä seinään ulottuva akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joissa vähäinen partikkeleiden päästö huonetilaan ja ilmanpainesäätely on tärkeää ja joita joskus märkäpuhdistetaan tai desinfioidaan.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Performance A

Ecophon Hygiene Performance™ A C3 on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, jotka saattavat kohtuullisesti likaantua ja joita puhdistetaan säännöllisesti.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Foodtec A

Ecophon Hygiene Foodtec™ A C3 on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joissa on likaantumisen riski ja joissa sisäkattoa säännöllisesti puhdistetaan.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Meditec A

Ecophon Hygiene Meditec A on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joita säännöllisesti desinfioidaan tai puhdistetaan.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Protec A

Ecophon Hygiene Protec™ A on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joissa vähäinen partikkeleiden päästö huonetilaan on tärkeää ja joita joskus nihkeäpyyhitään tai desinfioidaan.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Clinic A

Ecophon Hygiene Clinic A on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä terveydenhuollon tiloihin, joissa sisäkatolta vaaditaan korkeat toiminnalliset vaatimukset.

Tutustu tuotteeseen

Hygiene Clinic E

Ecophon Hygiene Clinic E on alaslaskettu akustoiva sisäkattojärjestelmä ympäristöihin, joissa sisäkatolta vaaditaan korkeat toiminnalliset vaatimukset.

Tutustu tuotteeseen

Tutustu Tilatukun toimintaan esitteessämme!

Avaa esite